Olivier Strelli

Olivier Strelli horloges 

Olivier Strelli pseudoniem van Nissim Israël is een Belgische modeontwerper die zich na zijn studies in Brussel vestigde. Eerst starte hij zijn confectie op, pas jaren later zijn eerste Strelli horloge collectie. Zijn vrouwelijke en unieke polshorloges veroveren ieders vrouwenhart. Olivier Strelli horloges zijn sierlijk...

Olivier Strelli horloges 

Olivier Strelli pseudoniem van Nissim Israël is een Belgische modeontwerper die zich na zijn studies in Brussel vestigde. Eerst starte hij zijn confectie op, pas jaren later zijn eerste Strelli horloge collectie. Zijn vrouwelijke en unieke polshorloges veroveren ieders vrouwenhart. Olivier Strelli horloges zijn sierlijk, elegant en stralen hun originele eenvoud uit. De horloges worden ontworpen in originele texturen, kleuren en afmetingen. Alle Olivier Strelli horloges zijn bovendien minimaal 3 ATM waterdicht.

Youngtime is exclusieve dealer van deze horloges, en bied dus zijn klanten de mogelijkheid om online Olivier Strelli horloges te kunnen aanschaffen. Olivier Strelli horloges online aangekocht bij Youngtime, genieten steeds van 2 jaar internationale garantie.
 

Meer

Olivier Strelli Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items