Catalogus

Geactiveerde filters:
  Fabrikant
  horloge model
  waterdichtheid
  kaliber
  kastdiameter
  horlogeband
  wijzerplaat

  Informatie

  Aanbiedingen

  Sign in with Facebook

  Nieuwe producten

  Olivier Strelli

  Olivier Strelli horloges 

  Olivier Strelli pseudoniem van Nissim Israël is een Belgische modeontwerper die zich na zijn studies in Brussel vestigde. Eerst starte hij zijn confectie op, pas jaren later zijn eerste Strelli horloge collectie. Zijn vrouwelijke en unieke polshorloges veroveren ieders vrouwenhart. Olivier Strelli horloges zijn sierlijk...

  Olivier Strelli horloges 

  Olivier Strelli pseudoniem van Nissim Israël is een Belgische modeontwerper die zich na zijn studies in Brussel vestigde. Eerst starte hij zijn confectie op, pas jaren later zijn eerste Strelli horloge collectie. Zijn vrouwelijke en unieke polshorloges veroveren ieders vrouwenhart. Olivier Strelli horloges zijn sierlijk, elegant en stralen hun originele eenvoud uit. De horloges worden ontworpen in originele texturen, kleuren en afmetingen. Alle Olivier Strelli horloges zijn bovendien minimaal 3 ATM waterdicht.

  Youngtime is exclusieve dealer van deze horloges, en bied dus zijn klanten de mogelijkheid om online Olivier Strelli horloges te kunnen aanschaffen. Olivier Strelli horloges online aangekocht bij Youngtime, genieten steeds van 2 jaar internationale garantie.
   

  Meer

  Olivier Strelli Er zijn 2 producten

  Toont 1 - 2 van de 2 items
  Toont 1 - 2 van de 2 items